Puree Natuur in een glaasje
Recept

Puree Natuur
in een glaasje
Aardappelpuree

20'
Voor
4
Gemakkelijk
Ingrediënten

400 g kerstomaten

1 zakje Puree van McCain

230 ml melk

enkele basilicumblaadjes

enkele schilfers parmezaan

4 gekonfijte vijgen

zout & peper

olijfolie 

Bereiding
  1. Bereid de puree zoals op de verpakking staat.
  2. Snijd de kerstomaten doormidden en kruid ze met olijfolie, zout en peper.
  3. Schep de Puree Natuur in 4 mooie glazen en leg er de kerstomaten bovenop.Voeg de basilicumblaadjes toe.
  4. Versier het geheel met enkele schilfers parmezaan en een gekonfijte vijg.
  5. Smakelijk!

Wist je dat…”

Puree werd vroeger gemaakt van erwtjes en bonen. Aardappelen zijn nog maar sinds de 19de eeuw als ons favoriete basisproduct voor puree.  

Recept

Grijze garnalen
met lente-ui
aardappelpuree

Recept

Zalmsteak
met peterselie en bieslook
aardappelpuree