Recept
Boerenworst
met slaatje van rode biet en koolrabi
Special Oven Breed
30'
Voor
4
Gemakkelijk
Ingrediënten
1 verpakking Special Oven Breed
800 g boerenworst
2 rode bieten
2 koolrabi’s
1 el graanmosterd
2 el citroensap
5 el olie
3 el gesnipperde peterselie
zout en peper
Bereiding
- Schil de groenten en rasp de koolrabi’s en de rode bieten. Knijp de koolrabi droog. Snij brede repen wortelen met een dunschiller.
- Vermeng de mosterd, de peterselie, het citroensap en de olie tot een vinaigrette. Vermeng de groenten met deze vinaigrette.
- Braad of rooster de worsten gaar.
- Maak de Special Oven Breed klaar zoals aangegeven op de verpakking.
Dipsausje
- Vermeng het potje Griekse yoghurt met 3 el gesnipperde munt, enkele druppels citroensap, zout en peper. Klaar!
Wist je dat...
Koolrabi is het neefje van de broccoli en bloemkool. Je kan het koud eten (dan smaakt het naar radijsjes) of warm. Verder is het suppergezond want het bevat veel vitamines en weinig calorieën.