Recept
Goulash
Hartverwarmend
Mini-Rösti
20'(+1u30)
Voor
4
Gemiddeld
Ingrediënten
1 verpakking Mini-rösti
1,200 kg stoofvlees
50 g boter
2 uien
2 tomaten
2 rode paprika
½ liter rundbouillon of water
2 el zachte paprikapoeder
zout en peper
Bereiding
- Snij het vlees in hapklare stukken. Breng het vlees op smaak met zout en peper. Bak de stukken vlees goudbruin lans alle kanten in boter. Snipper de uien fijn. Snij de paprika’s in repen, en de tomaten in blokjes.
- Voeg de groenten bij het vlees en laat ze nog enkele minuten samen bakken. Giet juist genoeg bouillon of water bij het vlees zodat het juist onderstaat.
- Voeg de paprikapoeder bij het vlees en laat de goulash, onder een deksel, zachtjes stoven tot het vlees gaar is. Proef de saus regelmatig en voeg er eventueel wat paprikapoeder bij.
- Maak de Mini-rösti zoals aangegeven op de verpakking.
Wist je dat...
Recht uit het hart van de Hongaarse plattelandskeuken worden 2 iconische ingrediënten verenigd: rundsvlees en paprika.