Trio van dipsausjes
Recept

Trio
van dipsausjes
Patat'dip

30'
Voor
4
Gemakkelijk
Ingrediënten

1 zak Patat'Dip

 

dip 1:

2 avocado’s

het sap van ½ citroen

paprikapoeder

 

dip 2:

Dikke tomatensaus

olijfolie

tabasco

wijnazijn

zout en peper.

 

dip 3:

2 dl mayonaise

Worcestershiresaus

2 el Cognac

2 el ketchup

Bereiding
  1. Dip 1: Schil de avocado’s, verwijder de pitten en prak het vruchtvlees met een vork. Breng op smaak met citroensap, paprika, zout en peper.
  2. Dip 2: Breng de tomatensaus op smaak met de overige ingrediënten naar smaak.
  3. Dip 3: vermeng alle ingrediënten.
  4. Maak de Patat’Dip klaar zoals aangegeven op de verpakking

Wist je dat...

Avocado's houden niet van koelkasten. Laat ze daarom ook rijpen op kamertemperatuur. Voeg trouwens ook een beetje citroen toe wanneer je je avocado klaar maakt… zo zal het vruchtvlees niet oxideren en dus niet zwart worden. 

Patat'Dip
Bistro Style