Recept
Trio
van dipsausjes
Patat'dip
30'
Voor
4
Gemakkelijk
Ingrediënten
1 zak Patat'Dip
dip 1:
2 avocado’s
het sap van ½ citroen
paprikapoeder
dip 2:
Dikke tomatensaus
olijfolie
tabasco
wijnazijn
zout en peper.
dip 3:
2 dl mayonaise
Worcestershiresaus
2 el Cognac
2 el ketchup
Bereiding
- Dip 1: Schil de avocado’s, verwijder de pitten en prak het vruchtvlees met een vork. Breng op smaak met citroensap, paprika, zout en peper.
- Dip 2: Breng de tomatensaus op smaak met de overige ingrediënten naar smaak.
- Dip 3: vermeng alle ingrediënten.
- Maak de Patat’Dip klaar zoals aangegeven op de verpakking
Wist je dat...
Avocado's houden niet van koelkasten. Laat ze daarom ook rijpen op kamertemperatuur. Voeg trouwens ook een beetje citroen toe wanneer je je avocado klaar maakt… zo zal het vruchtvlees niet oxideren en dus niet zwart worden.