Bistro burger
Recept

Bistro
Burger
Patat 'dip

25'
Voor
4
Gemakkelijk
Ingrediënten

1 verpakking Patat 'dip frieten van McCain

4 hamburgerbroodjes

4 verse hamburgers

2 tomaten

1 rode ui

een sla

1 klein potje zure room

150 g brie

1 klein bosje bieslook

citroensap

zout en peper

Bereiding

Voorbereiding:

  1. Snij de ui in dunne schijfjes en besprenkel ze met citroensap.
  2. Snij de bieslook fijn en meng ze met de zure room.
  3. Kruid de saus met zout, peper en enkele druppels citroensap. Wat tabasco kan er eventueel ook nog bij.
  4. Was de sla en maak goed droog.

Burger bereiding:

  1. Bak de hamburgers naar wens en kruid met zout en peper.
  2. Leg een dun sneetje brie op het vlees dat nog lekker heet is.
  3. Stel dan de hamburger samen. Begin met enkele blaadjes sla, een koffielepel van de bieslooksaus, schijfjes ui, enkele plakjes tomaat en tot slot het vlees.

Patat 'dip bereiden:

  1. Bereid de Frieten van McCain zoals aangegeven op de verpakking.

Bord dresseren en serveren:

  1. Dien de hamburgers op met frieten, de bieslooksaus en voor wie echt niet zonder kan ... ketchup en mayonaise.

Wist je dat...

Patat 'dip is speciaal ontworpen dat je makkelijk sausjes mee kan dippen. Zo ben je bij elke hap gegarandeerd van volle smaken.

Patat'Dip
Bistro Style